KöldMåste ju säga att jag var ute och fotade med min mkt talanted vän amanda här om dagen också. Jag fick stå utan tröja med ett lakan på mig i -20 grader och blåst. NICE. Men det blev ju bra iaf. Vad gör man inte för konsten?

Iittala
De börjar bli is
Lights will guide you home


Tittade igenom mina bilder lite (som förövrigt snart tagit upp all men lediga plats på datorn, extern hårdisk?? Ja, tack!) och hittade ett par gamla foton jag tog i höstas nere vid Lillån i solnedgång. Det som är så bra med dom här är att dom inte är särkilt mkt redigerade alls, bara lite skärpa och pyttelite kontrast. Himlen var så vacker i sig att man inte behövde göra mkt :)

Babes in colour
Mer bilder från fotosessionen i da school, fast i färg som ni ser.
Ha re!

Babes in schoolBilderna är tagna för ungefär 1 månad sen på mina 2 fuckfaces-kompisar Anna och Martin :). Vårt mission då med att vi bröt oss in i skolan sent på kvällen var att vårt toapapper tagit slut så vi skulle ta lite nytt med oss hem..
Vill du läsa våran gemensamma blogg om tre ungdommars kaotiska liv så gå gärna in på http://fuckfaces.webblogg.se

Annars så kan jag väll säga att det här är en ny stil inom foto som jag försöker lära mig att bemästra. Detta var mitt första försök. Ni vet den där lite trashiga, felaktiga men ändå så snygga stilen som alla seriösa modehus så ofta kör med?

Kom gärna med synpunkter och tips på hur det skulle kunna förbättras :)
Ha re!


Grattis Farmor och Farfar! :DVar hos farmor och Farfar på födelsedagsmiddag med en massa släkt och vänner förra Lördagen. Det bjöds på diverse småplock med skinka och underbart god dessert ost hela kvällen. Till efterrätt hade Farmor bakat sin välkända och underbart goda maräng, grädd -och sylt tårta :).
Trevlig kväll med mkt god mat!

Grattis på födelsedagen pappa!Blommor till pappa som fyllde år i lördags :)


RSS 2.0