Emelie & Kanel III

Sista bilderna i serien om Emelie & Kanel.
Nästa gång blir det en ny serie med mannen och hans hund.

Kommentarer
Postat av: Gabrielle

Himla fina dom här bilderna också och blir sanslöst avis, såg henne på den lokala festivalen här för några somrar sen men hade inte tackat nej till en repris!

2011-04-30 @ 16:26:28
URL: http://gabrielledegerman.blogg.se/
Postat av: evelina carlson

åh, va fint!!

2011-05-05 @ 20:52:41
URL: http://evelinacarlson.devote.se
Postat av: Anders Rosenqvist

Hej Helena! Du hade tydligen din pmbox full på mb. Och det förstår jag verkligen.Shit alltså! Blir så paff när jag ser bilderna på dig! Gäller allt du har gjort egentligen!Du kallar dig amatör på mb, jag vet inte om du gör det för att du kanske inte har hållit på så länge tidsmässigt. Men vad gör det? Du utstrålar känslor, har en skön personlighet. Och du vet vad det innebär att bära upp kläder och smink på ett snyggt sätt!Ska du till träffen i Hallstahammar? Skulle göra allt för att plåta dig!Jag har väll fotat sedan tonåren egentligen. Dock var det ett tag sedan jag fotade modeller. Men jag har ändå fotat en del bröllop, modeporträtt medmera!Jag eftersträvar alltid efter känslor i mina bilder, därför tror jag att vi kan bli ett bra team!Cheka min sida:

http://andersrosenqvist.seHa det gott!Vänligen

Anders

2011-05-13 @ 16:40:41
URL: http://andersrosenqvist.se/blog/
Postat av: Anders Rosenqvist

Ja man måste nog vara medlem. Men enligt mig är det ju självklart värt det. Inget att förlora som ung fotograf ju ;).Jag måste se till att fixa så jag kommer upp på något sätt :P, materialkonstnader upp över öronen, inga fotojobb så långt ögat når. Blir till att söka upp något desperat då. ;)Detta är vad de själva skriver:

"Skapare: kg S.

Typ av träff: Modellfoto, mingel och fest

Ta med: Minneskort och ombyten, smink och glatt humör!

Datum: 2011-05-28 till 2011-05-29

Tid: kl 10 till kl 22

Stad: Hallstahammar

Län: Västmanlands län

Plats: Brukshotellet med omnejd

Så här ser årets erbjudande från hotellet ut:1) Standard Enkel 1005:-

2) Superior Enkel 1205:-

3) Standard Dubbel 810:-/pers

4) Superior Dubbel 910:-/pers

5) Sviten 1165:-/persOvanstående priser gäller lördag-söndag och inkluderar lunch, middag, frukost och lunch.Hotellnatt fredag-lördag för dig som vill göra träffen lite längre kostar 590/790 för standard enkel resp dubbelrum, och 790/990 för superior.Superior rummen ligger i huvudbyggnaden och är nyrenoverade.För dig som väljer att bo någon annanstans än Brukshotellet finns också möjligheten att äta på hotellet förstås.Lunch, inkl dricka, sallad, kaffe, 125:-, middagen på lördagkvällen kostar 165:- exkl dryck.Telefon till Brukshotellet, som, som vanligt, är vår bas för hela träffen, är 0220 21200Hemsida: http://www.skantzenhotell.se/Lägg märke till att spa-avdelningen nu är öppen.Skantzö Camping har stugor för 4 eller 6 personer. De har telefon 0220 24305

Hemsida: http://www.camping.se/templates/product____8.aspx?prodId=3027Vandrarhemmet i Strömsholm är också ett prisvärt boende för dig som har tillgång till bil, det är ca 10 km mellan Strömsholm och Brukshotellet. 0220-43774, uppge fototräff vid bokningen så får du en chokladbit på kudden eller rabatt på rumspriset :-)Vi har hela nedervåningen, stora matsalen, baren och den nya uteserveringen för oss själva under hela träffen. På lördagkväll finns ett hundratal vackra balpar från byn i den nya showmatsalen.På söndag går SM i Triathlon av stapeln så räkna med att det kan bli spännande att ta sig ut från hotellområdet. Ni som varit med förr vet vad jag menar. Diskussioner pågår om en bra lösning för alla, så don´t worry!Här finns utomhusmiljöer nära hotellet:http://www.natbilagan.se/hallsta11maj/http://www.natbilagan.se/omgivningar/hallsta.htmlhttp://www.natbilagan.se/omgivningar/fototraff/och inomhusmiljöer från hotellethttp://www.natbilagan.se/omgivningar/inside/Bilderna är några år gamla, utomhusmiljöerna är ganska oförändrade men hotellet har fått en ansiktslyftning. Bowlingbanan och biljarden finns kvar, liksom den populära trappan.För dig som vill veta hur det gått till vid tidigare träffar finns information om här http://www.modellbilder.se/meetings.php?do=info&id=353 och fotosessioner från träffen hittar du bl a här http://www.modellbilder.se/photosessions.php?do=meeting&meetingid=353OBS!! I år gäller vanliga svenska regler för alkohol igen.------------------Vår sponsor modeldimension har utlyst en tävling:Tävlingsmålet: Vilken funktion hade du helst velat se på en sajt av typen modellbilder.se, det kan vara en helt ny funktion eller en förbättring på en existerande. Berätta så gott det går om hur ni hade tänkt er funktionen, det som är viktigt är att tanken går fram, inte hur knappar eller flöde nödvändigtvis ser ut.

OBS: Tävlingen handlar om funktioner, inte förbättringar i form av aktiva moderatorer i forumet.Det finns en jury som kommer att göra ett urval och sedan kommer en vinnare att utses.Övriga tävlingar kommer att belönas direkt i samband med träffen, jag kommer inte att ha någon fototävling i år, om ni nu inte hemskt gärna vill. Det tar tid eftersom semestrarna ramlar in nästan direkt efter vår träff och det är ett sjå att jaga in alla svar från jurymedlemmarna (sponsorerna).Flera av våra "vanliga" sponsorer ställer upp i år igen och vi har fått ett par nya också. Än har inte modellbilder.se svarat på frågan om de sponsrar som de brukar. Spänningen är olidlig.Årets sponsorer, så här långt: Brukshotellet i Hallstahammar, modeldimension.com, Scandinavian Photo, Canon, Media Markt i Västerås och XDESIGN REKLAM & FOTO"

2011-05-18 @ 19:45:29
URL: http://http//:andersrosenqvist.se/blog

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0